Greekestate

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ GREEKESTATE

Φιλοσοφία

Ο πυρήνας της εταιρείας μας συγκροτείται από μία ευδιάκριτη και πετυχημένη φιλοσοφία που καθορίζει τις αξίες και την κουλτούρα μας: Να είμαστε μια κορυφαία εταιρεία, διατηρώντας παράλληλα υψηλές προδιαγραφές και προσωπικές αξίες, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με σεβασμό και εχεμύθεια.
Να είμαστε μια πηγή κερδοφορίας και εμπιστοσύνης, παρέχοντας υπηρεσίες και συμβουλές πάνω στην ανάπτυξη και διαχείριση των ακινήτων που θα ωφελήσουν τους πελάτες μας.
Να είμαστε ανθεκτικοί στο χρόνο, στηριζόμενοι σε γερά θεμέλια που δεν επηρεάζονται από τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας.
Αυτές οι αρχές διαποτίζουν την δέσμευση μας για ποιότητα και αξιοπιστία, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη φύση των συνεργασιών μας και των σχέσεων που χτίζουμε με τους πελάτες μας.

Υπηρεσίες μας

Μεσιτικές υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης σε όλο το εύρος των ακινήτων από γκαρσονιέρες ως πολυτελής βίλες ή ξενοδοχεία. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να ενοικιάσουμε το ακίνητο σας, να βρούμε το σπίτι των ονείρων σας, να βοηθήσουμε στην δημιουργία της επιχείρησης σας ή να σας κατευθύνουμε σωστά στην επένδυση των χρημάτων σας με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Οι γνώσεις μας και η πολύτιμη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας, μας επιτρέπουν να ολοκληρώσουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες της μεταβίβασης ή ενοικίασης ενός ακινήτου γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς άγχος. Βασιστείτε στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας για την αντικειμενική εκτίμηση της αξίας του ακινήτου καθώς και τη σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση ώστε να πετύχουμε την χρυσή τομή σε κάθε συναλλαγή.

Παρέχουμε τεχνικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τον τεχνικό έλεγχο, την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και ηλεκτρολογικών σχεδίων, την τακτοποίηση αυθαιρεσιών ή έκδοση οικοδομικών αδειών και τέλος με την ολοκληρωμένη σύνταξη της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου που αποτελεί πλέον απαραίτητο κριτήριο στη μεταβίβαση ακινήτων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι λόγω των περιορισμένων κεφαλαίων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την ανακατασκευή και ανακαίνιση παλαιών ακινήτων, η GreekEstate.eu προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα ανακαίνισης με εγγυημένη ποιότητα κατασκευής. Δίνουμε τεχνικά άρτιες λύσεις που αναβαθμίζουν αισθητικά και ενεργειακά το ακίνητο σας, παρέχοντας του προστιθέμενη αξία και κάνοντας το ελκυστικό είτε επιλέξετε επενδυτικά ακίνητα προς ενοικίαση είτε διαθέτεται ακίνητο για ιδιοκατοίκηση.

Βοηθητικές υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα και ωφελούν ποικιλοτρόπως την τσέπη σας. Μέσα από τις παράλληλες δραστηριότητες των ιδρυτών της εταιρείας και των συμφωνιών που έχουν εξασφαλίσει, προσφέρουμε στους πελάτες μας πολλαπλές υπηρεσίες που πραγματοποιούμε εύκολα και ξεκούραστα από το χώρο μας.

Μερικές από αυτές είναι:

1) Δυνατότητα δανειοδοτήσεων μέσω τραπεζών με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς, 2) Μεταφορές χρημάτων από και προς το εξωτερικό με εξασφαλισμένες μεθόδους 3) Ασφαλιστικές καλύψεις σε συνεργασία με τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά, 4) Νομική κάλυψη για εξασφάλιση απο μη είσπραξη ενοικίων, 5) Ιδιωτικό πάροχο ρεύματος για οικονομία έως και 45% στην τιμή της κιλοβατώρας &δωρεάν μελέτη και υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών για την έως και μηδενική κατανάλωση ρεύματος μέσα απο το πρόγραμμα του NetMetering κ.α.
Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη εγγυημένη παροχή υπηρεσιών για το ακίνητο σας μέσα από το γραφείο μας, παρέχοντας όλες τις δυνατές λύσεις που προσφέρει η αγορά ώστε να διασφαλίσετε το χάσιμο χρόνου της αναζήτησης και του άγχους της σωστής επιλογής από την πλευρά σας.
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο πρόγραμμα χορήγησης Golden Visa. Απευθύνεται σε κατοίκους τρίτων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορούν να αποκτήσουν Ελληνική Βίζα για τους ίδιους και την οικογένεια τους με την αγορά ακινήτου αξίας άνω των 250.000€ εντός της ελληνικής επικράτειας.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην αγγλική εκδοχή της παρούσας σελίδας.

Περιοχές Δραστηριότητας

Η έδρα του γραφείου μας βρίσκεται στα Ιωάννινα, μία πόλη με μεγάλη ανάπτυξη και τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, που προσφέρει πολλές επιλογές για επένδυση σε ακίνητα. Η πόλη παρουσιάζει υψηλή ζήτηση για φοιτητική στέγη σε γκαρσονιέρες και δυάρια αλλά και από νέους ανθρώπους που αναζητούν, ανάμεσα στα νεόδμητα ή μεταχειρισμένα διαμερίσματα και μονοκατοικίες, το σπίτι που θα κάνουν το ξεκίνημα της δικής τους οικογένειας.

Επίσης δραστηριοποιούμαστε στα παράλια της Ηπείρου όπως Πάργα, Σύβοτα, Πέρδικα, Πρέβεζα και στα νησιά του βόρειου Ιονίου όπως Κέρκυρα, Παξοί και Λευκάδα. Τα μέρη αυτά αποτελούν πόλο έλξης πολλών ξένων και εγχώριων επενδυτών στον τομέα του τουρισμού αλλά και ιδιωτών που μαγεύονται από τις ομορφιές των τοπίων και αναζητούν την ιδανική εξοχική κατοικία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρείτε σε παραθαλάσσια οικόπεδα, πολυτελής βίλες με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, τουριστικά καταλύματα αλλά και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Η κατασκευή των νέων οδικών αξόνων και λιμανιών και η αναβάθμιση των αεροδρομίων της περιοχής αναμένεται να εκτινάξουν τους ρυθμούς ανάπτυξης στο real estate. Σπουδαίο χαρτοφυλάκιο με ακίνητα διαθέτουμε επίσης στην Αθήνα καθώς η πρωτεύουσα της χώρας δεν παύει να διαθέτει μεγάλες ευκαιρίες και να προσελκύει ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

 Το δίκτυο συνεργατών μας επικεντρώνεται στην εύρεση εμπορικών κτιρίων, αποθηκευτικών χώρων κατάλληλους για logistics, ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο, διαμερίσματα σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση και μεζονέτες ή μονοκατοικίες στα Βόρεια και Νότια προάστια. Επίσης αναλαμβάνουμε επιλεγμένα ακίνητα και σε άλλες περιοχές όταν διαθέτουν τα απαραίτητα κριτήρια για το πελατολόγιο μας.

Η Ομάδα μας

Οι ιδρυτές της GreekEstate.eu διαγράφουν μια μακρόχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία γύρω από τα ακίνητα, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς αλλά με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους πάνω στο αντικείμενο του Real Estate. Η επαγγελματική τους προσήλωση τους έφερε κοντά το 2015 και οι προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις του καθενός πάνω σε διαφορετικά θέματα δημιούργησαν ενα ιδανικό πάντρεμα που συνετέλεσε στην γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας στον χώρο.

Μιχάλης Νάκος
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και εκτιμητής ακινήτων-μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος. Διαθέτει εμπειρία στις εκτιμήσεις ακινήτων καθώς και στην ανακαίνιση και βέλτιστη αξιοποίηση τους. Με την ιδιότητα του ως ενεργειακός επιθεωρητής δίνει έμφαση σε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Παράλληλα εξασφαλίζει στο πελατολόγιο μας τον αρχικό τεχνικό έλεγχο για την αποφυγή κακοτοπιών στην διαδικασία της μεταβίβασης.

Στέφανος Μαντζούκας
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων και Τραπεζικός/Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει συμβάλλει στην δανειοδότηση πολλών ακινήτων και στην δημιουργία υγειών επιχειρηματικών σχημάτων. Διαθέτει βαθιά γνώση σε οικονομικά και νομικά θέματα που αφορούν την μεταφορά κεφαλαίων, μεταβίβαση ακινήτων και φορολογία παρέχοντας προστασία των χρημάτων των πελατών μας από τις παγίδες που μπορεί να κρύβει το ελληνικό φορολογικό σύστημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:Μαντζούκας Στέφανος
  • ΤΗΛ:6957554242
  • EMAIL:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Σουλίου 31
  • WEBSITE:https://greekestate.eu/

Έδρα Συλλόγου

Αραβαντινού 5Ε
Ιωάννινα
Τκ. 45444

Ελάτε σε Επαφή Μαζί μας

Copyright

Copyright © 2024 Mesites Ioannina. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.