VRESPITI

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ VRESPITI

Η Εταιρεία

H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti – Δημήτριος Καλατζόγλου & Σια Ο.Ε., εδρεύει στα Ιωάννινα, Λ.Δωδώνης 23 και δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων από το 2004, εισβάλλοντας δυναμικά στην προβολή και διαχείριση ακίνητης περιουσίας, απολαμβάνοντας αναγνώριση και επαγγελματικό κύρος, σαν η Νο1 κτηματομεσιτική εταιρία, τόσο από τη Γιαννιώτικη κοινωνία, όσο και από ομίλους εταιριών πανελλαδικής εμβέλειας.

Λόγω του μεγάλου όγκου ακινήτων που έχει διαχειριστεί ως σήμερα το VreSpiti (περίπου 15.000 ακίνητα όλων των κατηγοριών), έχει δημιουργηθεί μία στατιστική βάση δεδομένων, η οποία αποτελεί μοναδικό εργαλείο, ώστε η εκτίμηση της αξίας του κάθε ακινήτου να είναι ακριβής και εμπεριστατωμένη.

Το υπάρχον χαρτοφυλάκιο αγοραστών και ενοικιαστών της βάσης δεδομένων του VreSpiti, απαρτίζεται από ιδιώτες, επιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου, αλλά και εταιρίες και ομίλους Πανελλαδικής εμβέλειας. Το χαρτοφυλάκιο, ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, για τα ακίνητα που διαχειρίζεται το VreSpiti, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ζήτησής τους.

Με τις συναλλαγές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα στις πωλήσεις και μισθώσεις ακινήτων, έχει αποκτηθεί η απαιτούμενη εμπειρία, ώστε το VreSpiti να θεωρείται πρωτοπόρο σε όλες τις διαδικασίες «κλεισίματος» ενός ακινήτου.

Η οργάνωση, η συνέπεια, η εχεμύθεια, ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός, αποτελούν βασικές αρχές για το VreSpiti, καθώς η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, με την επίτευξη της πιο συμφέρουσας και άμεσης λύσης, είναι το ζητούμενο σε κάθε μας ενέργεια.

Την ευθύνη της διεύθυνσης έχει ο Δημήτρης Καλατζόγλου, πλαισιωμένος από ομάδα επιλεγμένων συνεργατών – συμβούλων ακίνητης περιουσίας, με αξιόλογη κατάρτιση και σοβαρή εμπειρία στη μελέτη της κτηματαγοράς, στην εκτίμηση και στη διαχείριση ακινήτων προς πώληση και ενοικίαση. Το ανθρώπινο δυναμικό του VreSpiti, είναι πρόθυμο να ακούσει και να αξιολογήσει τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη σύμφωνα με τα κριτήρια τα οποία εκείνος έχει θέσει, ώστε να προτείνει την ποιότητα και όχι την ποσότητα, για την εύρεση του επιθυμητού ακινήτου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρακτικά, η ομαδικότητα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών του VreSpiti, σε συνδυασμό με τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς πώλησης κι ενοικίασης, αποτελούν δυναμικά εργαλεία και εγγύηση, για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για τις ανάγκες των ενδιαφερομένων, σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς.

Οι ενέργειες – μηχανισμοί προώθησης για την άμεση υπόδειξη – επίδειξη του ακινήτου που χρησιμοποιούνται από το VreSpiti για την ταχεία επίτευξη του σκοπού, είναι οι εξής:

 1. Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με το πελατολόγιο που υπάρχει στην πλούσια βάση δεδομένων που διαθέτει το VreSpiti.
 2.  Καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου αρχικά στην άρτια δομημένη ιστοσελίδα του VreSpiti (www.vrespiti.gr) η οποία απολαμβάνει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο για αναζήτηση ακινήτων και στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών Ιωαννίνων – Ηπείρου www.polisaggelia.gr. Ταυτόχρονα, καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου σε ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση ακινήτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
 3. Social Media: Χρησιμοποιώντας την ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα Facebook, γίνεται άμεσα ανάρτηση και γνωστοποίηση της αγγελίας του ακινήτου.
 4.  Άμεση αποστολή sms της αγγελίας πώλησης / ενοικίασης του ακινήτου στο υπάρχον πελατολόγιο σε όλους τους παρόχους της κινητής τηλεφωνίας.
 5. e-mail allert – Γνωστοποίηση της πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου με όλες τις πληροφορίες, μέσω αυτοματοποιημένης εφαρμογής που διαθέτει μόνο το VreSpiti, αποστέλλοντας την αγγελία του ακινήτου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο υπάρχον πελατολόγιο, σύμφωνα με τα κριτήρια της ζήτησης.
 6. Τοποθέτηση ειδικών πινακίδων (πανό – αυτοκόλλητα): Μέθοδος που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από το VreSpiti, διότι το ακίνητο απολαμβάνει τη μέγιστη προβολή του.
 7. Open House: Η καινοτόμα διαδικασία προώθησης ακινήτων Open House, που μόνο το VreSpiti εφαρμόζει στα Ιωάννινα. Το Open House είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος άμεσης επίδειξης σε πολλούς ενδιαφερόμενους, την ίδια ημέρα και ώρα. Αποτέλεσμα αυτής της εφαρμοσμένης ενέργειας, είναι το πλεονέκτημα της μείωσης του χρόνου πώλησης ή ενοικίασης ενός ακινήτου.

Επιπλέον εργαλείο για το VreSpiti, αποτελεί η συνεργασία με την εταιρία VriskoTexnites, για την περίοδο μετά την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου, αναλαμβάνοντας ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις και κατασκευές, αφού εξειδικευμένοι τεχνίτες, οι οποίοι σαν προτεραιότητά τους, με σεβασμό στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προτάσεις των ενδιαφερομένων, λύνουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει στο κάθε ακίνητο με τις πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις.

Εργαζόμαστε οργανωμένα, με σεβασμό, ειλικρίνεια, εχεμύθεια, μεθοδικότητα και συνέπεια για την ακίνητη περιουσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Καλαντζόγλου Δημήτριος
 • ΤΗΛ: 6938721604
 • EMAIL: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Δωδώνης 23
 • WEBSITE: https://www.vrespiti.gr/

Έδρα Συλλόγου

Αραβαντινού 5Ε
Ιωάννινα
Τκ. 45444

Ελάτε σε Επαφή Μαζί μας

Copyright

Copyright © 2024 Mesites Ioannina. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.