Χρήσιμα Άρθρα

Πρέπει να τα γνωρίζετε!

Γιατί να επιλέξω μεσίτη για το ακίνητο που θέλω να αγοράσω! Μια σειρά από λόγους που θα παραθέσουμε θα καταλάβετε πως μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η επιλογή σας.


Μπορεί να πει κανείς ότι η μεσιτική αμοιβή είναι ένας αποτρεπτικός λόγος για να επιλέξω μεσίτη για την ανεύρεση κατοικίας προς αγορά - ενοικίαση - πώληση του ακινήτου αλλά μήπως δεν είναι έτσι ? Ας ξεκινήσουμε !

 

Α. Χρόνος ! Πολύτιμος Χρόνος !

Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας , ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και το μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε αυτήν την στιγμή είναι να πάρετε τους δρόμους και να ψάχνετε ρωτώντας δεξιά και αριστερά για διαθέσιμα ακίνητα προς αγορά ή ενοικίαση . Θέλετε να κερδίσετε χρόνο και όχι να τον σπαταλάτε άσκοπα .

Για τους δε πωλητές η ανεύρεση αγοραστή θα καταντήσει απλά εκνευριστική διαδικασία , πολλά τηλέφωνα από ανθρώπους που θέλουν μόνο και μόνο να μάθουνε τιμές , πολλές άσκοπες επισκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά , πολλές ερωτήσεις που και αν απαντηθούν πάλι το αποτέλεσμα είναι αμφιλεγόμενο !

Ο Χρόνος μας είναι Πολύτιμος !

 

Β. Όλοι θέλουμε τον προσωπικό μας βοηθό !

Ο μεσίτης είναι δίπλα σου σε κάθε απορία , είναι δίπλα σου να λύσει κάθε αμφιβολία για την διαδικασία , είναι δίπλα σου από την αρχή μέχρι το τέλος !

 

Γ. Εξοικονόμηση Χρημάτων ! Ναι πολύ σωστά ακούτε !

Ένας έμπειρος μεσίτης ξέρει να διαπραγματεύεται ! Γνωρίζει όλα τα δεδομένα του ακινήτου , γνωρίζει όλα τα δεδομένα της αγοράς , ξέρει πώς μπορεί να εκφραστεί ! Ξέρει όλες τις λεπτομέρειες που θα καταφέρουν όχι μόνο να αποσβέσει την μεσιτική αμοιβή του αλλά και να σας κερδίσει χρήματα που ίσως δεν το πιστεύατε ότι θα κερδίσετε ! Οπότε ναι επιλέγουμε μεσίτη γιατί είναι μια έξυπνη επιλογή που κερδίζει ! Προσοχή μόνο στην επιλογή μεσίτη ! Είπαμε να είναι έμπειρος και οργανωμένος !  

 

Δ. Δεν έχω όρεξη να μαλώνω με κανέναν!

Μια κουβέντα παραπάνω και ο τσακωμός επετεύχθη ! Το Deal χαλάει !

Ο μεσίτης ακούει πολλές φορές τα ακατανόμαστα και από τις δύο πλευρές , αλλά ο έμπειρος μεσίτης ξέρει να τα μεταφέρει με σωστό τρόπο ώστε να αποσβέσει τις οξύτητες και τους εκνευρισμούς , να περάσει τα ειπωμένα βαριά λόγια με ήπιους τόνους συνοδευόμενους από επιχειρήματα που δεν μπορούν να περάσουνε απαρατήρητα για την επίτευξη του στόχου ! Το Deal κλείνει!

 

Ε. Φοβάμαι ! Έχω άγνοια από την διαδικασία !

Ο έμπειρος μεσίτης γνωρίζει τι πρέπει να προσέξετε, τι είναι αυτό που πολλές φορές δεν φαίνεται αλλά είναι σημαντικό για την μετέπειτα εμπειρία σας με το ακίνητο στο οποίο έχετε επενδύσει .
Θέλετε ακίνητο να επενδύσετε ? Ο έμπειρος μεσίτης γνωρίζει ποιες περιοχές δίνουν την μεγαλύτερη απόδοση .
Δεν γνωρίζετε τα γραφειοκρατικά ? Τον έχετε δίπλα σε όλη την διαδικασία συλλογής των απαραίτητων δικαιολογητικών που πολλές φορές θέλουνε απλά γερά νεύρα μιας και πολλά έχουνε να κάνουνε με δημόσιες υπηρεσίες που εκεί τα πράγματα μερικές φορές περιπλέκονται .

 

Έχουμε και άλλους πολλούς λόγους αλλά συνήθως τα μεγάλα άρθρα καταντάνε κουραστικά οπότε ελπίζουμε να σας πείσαμε!

Η επιλογή δική σας !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Μοναδική περίπτωση αναδημοσίευσης του παρόντος με την συγκατάθεση του εκδότη και την αναφορά του MesitesIoa.gr σαν αναφερόμενος ιστότοπος με url.

Copyright © MesitesIoa.gr

Έδρα Συλλόγου

Αραβαντινού 5Ε
Ιωάννινα
Τκ. 45444

Ελάτε σε Επαφή Μαζί μας

Copyright

Copyright © 2024 Mesites Ioannina. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.